Accommodatie

De thuiswedstrijden van alle jeugdteams vinden plaats op onze trainingsaccommodatie:

Nationaal Sportcentrum Papendal
Papendallaan 40 | Arnhem
Telefoon: 026 - 760 18 92

Routebeschrijving

De trainingsaccomodatie van Vitesse bevindt zich op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Papendal is goed bereikbaar vanuit heel Nederland, zowel met eigen-, als met openbaar vervoer.

Eigen vervoer
Vanaf de A12 uit westelijke richting (Amsterdam, Den Haag, Utrecht)
Via de A12/E35 richting Arnhem. Neem afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Arnhem Centrum, Hoge Veluwe. Sla bij de N224 rechtsaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de tweede verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A12 uit oostelijke richting (Oberhausen, Apeldoorn, Arnhem)
Via de A12/E35 richting Utrecht. Neem afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Ede-Oost. Sla bij de N224 linksaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de derde verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit zuidelijke richting (Rotterdam, Breda, Venlo, Eindhoven, Den Bosch)
Via de A50 richting Apeldoorn, Zwolle, Utrecht. Neem bij het knooppunt Grijsoord de afslag Utrecht, Den Haag. U bent nu op de A12/E35. Deze moet u weer onmiddellijk verlaten via afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Ede-Oost. Sla bij de N224 linksaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de derde verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit de richting Ede
Via de N224 richting Arnhem. Aanhouden tot de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit de richting Nijmegen (Via Arnhem Centrum)
Via de A52 richting Arnhem. In het centrum van Arnhem volgt u de borden Utrecht/N224. Neem op de N224 de afslag Papendal.

Op Papendal
Als u het Papendal-terrein opkomt, slaat u direct na de slagbomen de eerste weg rechtsaf. U rijdt rechtdoor en slaat vlak voor de bushalte rechtsaf. De trainingsaccomodatie van Vitesse ziet u aan uw linkerhand. U kunt parkeren op het parkeerterrein voor de ingang van de trainingsaccommodatie.

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Arnhem rijdt buslijn 10 op maandag tot en met vrijdag rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij de bushalte op Papendal.

Buslijn 105 rijdt op alle dagen van de week. Uitstappen bij de halte Van der Valk/Papendal. Steek het kruispunt over en volg de bewegwijzering op het terrein naar de trainingsaccomodatie van Vitesse.

Plan uw reis met het openbaar vervoer via www.9292.nl.

image

SAMENWERKINGSPARTNERS: BEEKDAL LYCEUM EN 'T VENSTER

De Vitesse Voetbal Academie werkt samen met het Beekdal Lyceum en VMBO 't Venster. Samen met deze scholen kunnen we onze jeugd een zo breed mogelijke opleiding aanbieden.

Voor sportieve leerlingen in de regio Arnhem:

  • Sportklassen in de onderbouw vmbo, havo en vwo;
  • VMBO-opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid;
    Topsportafdeling: maatwerk voor leerlingen die studie en topsport willen combineren;
    Deze Topsport Talent school werkt nauw samen met het CTO Papendal en het Olympisch Netwerk Gelderland;
  • Haal het beste uit jezelf! Kijk voor meer informatie op www.beekdallyceum.nl en www.vmbo-venster.nl.

 

image