Vitesse eSports 2021-2022

Vitesse eSports vol ambitie met Levi de Weerd en Manuel Bachoore
Ook dit seizoen neemt Vitesse weer deel aan de landelijke E-divisie. Goudhaantje Levi de Weerd zal daarin Manuel Bachoore aan zijn zijde hebben staan. Giovanni Bakhuijsen wordt de derde speler van Vitesse eSports. Dit seizoen worden de jongens gecoacht door Renzo Oemrawsingh. Paskie Rokus blijft de drijvende kracht achter het team van Vitesse eSports, dat zich met onverminderde ambities klaarstoomt voor de KPN eDivisie

Arnhemse ambities
Dit jaar is er een nieuw gezicht in het team van Vitesse eSports, Manuel Bachoore. De 16-jarige eSporter ontwikkelde zich de afgelopen jaren stormachtig bij PSV eSports en is sinds september verbonden aan Team Gullit. Vitesse heeft de prettige samenwerking met de partij achter alle ‘geel-swerte’ eSporters opnieuw verlengd.

Vitessenaar Paskie blijft dus actief als content creator, coördinator en begeleider van Vitesse eSports. “Met dit team zijn wij ervan overtuigd dat wij komend seizoen weer hoge ogen kunnen gooien in de KPN eDivisie”, zo maakt Paskie de Arnhemse ambities duidelijk. In de afgelopen jaargang wist Vitesse eSports in beide delen van het seizoen tweede te worden in de reguliere competitie. In de eerste seizoenshelft wisten Levi en Renzo bovendien de finale te bereiken.

Vitaliteit
Levi (17) liet vorig seizoen eens te meer zien dat hij met recht één van de beste eSporters van Europa genoemd wordt. Hij ontving niet alleen de talentenprijs in de eerste seizoenshelft, maar kroonde zich ook nog eens tot topscorer in beide delen van het seizoen. En het leuke is: Levi is voormalig jeugdspeler van Vitesse. “Dit onderstreept maar weer eens dat gamen goed te combineren valt met een gezonde en sportieve levensstijl”, aldus Paskie. “Dit principe hebben wij hoog in ons vaandel staan. Vitaliteit heeft niet voor niets dezelfde drie beginletters als Vitesse”, knipoogt hij.

KPN eDivisie
De competitie is een initiatief van de Eredivisie CV, in samenwerking met de Eredivisieclubs, EA SPORTS en DreamHack Sports Games.

image