Familietribune: Charly Bosveld-tribune

Erbij zijn is het mooist! Dichtbij de spelers, de staf, de grasmat en de bal. Je beleeft Vitesse samen met die andere Vitessenaren, maar vooral met je familie.

Hier zit je tussen oudere Vitesse-supporters, maar ook tussen gezinnen met jonge kinderen. Dit is de plek waar (groot)ouders met kinderen, broers en zussen, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen elke thuiswedstrijd genieten. Samen houden wij van Vitesse!

Tickets voor kids t/m 16 jaar zijn op deze tribune verkijgbaar vanaf € 4,75 (volwassenen vanaf € 19,-).

image

Jeugdseizoenkaart extra voordelig

Te jong voor Vitesse? Dat bestaat niet! Vitesse is dol op de jonge supporters, zij verdienen het om er altijd bij te zijn in GelreDome. Met de neus bovenop het spel, dichtbij jouw helden. Maar ook als deelgenoot van de sfeer, het feestje dat alle supporters samen van elke thuiswedstrijd maken. Om die reden krijgt onze jeugd altijd minimaal 50% korting op de ticketprijs. Met de hoogste korting (75%) zitten ze helemaal goed op de Charly Bosveld-tribune (Oost).

Een jeugdseizoenkaart is op deze tribune verkrijgbaar vanaf € 51,25.

image

Wedstrijdbezoek thusiwedstrijden

Een wedstrijd bezoeken in GelreDome is voor de eerste keer natuurlijk altijd spannend. Om te weten wat je kunt verwachten hebben wij een speciale informatiepagina ingericht waar alle informatie staat over een wedstrijdbezoek. Zo is er onder andere informatie over de tijden, bereikbaarheid/parkeren bij GelreDome en eten/drinken. Neem dus snel een kijkje op de pagina om goed voorbereid te zijn op jouw wedstrijdbezoek.

Klik hier voor meer informatie. 

 
image

Merchandise speciaal voor kids

Voor onze allerjongste supporters is er ook speciale merchandise verkrijgbaar. Voor baby's en peuters zijn er rompers, slabbers, knuffels etc. 

Hoe ouder hoe uitgebreider het assortiment. Zo is er voor kids uiteraard het officiële Nike wedstrijdtenue te koop. Daarnaast zijn er in onze webshop tal van fanartikelen verkrijgbaar, zoals ballen, lunchbox/lunchbeker, caps, sjaals en nog veel meer. 

Neem dus snel een kijkje op Vitesse.nl/webshop of kom naar MijnVitesse (GelreDome)

image

Download de Vitesse-app

Als je hart Geel Swert klopt dan is deze app onmisbaar. Vitesse-supporters worden met de officiële app onderdeel van het team. Gebruik de app als jouw bron voor alles wat Vitesse is door:

  • Door unieke voorbeschouwingen op de aankomende wedstrijden
  • Het matchcenter waardoor je tijdens de wedstrijd van elke bal op de hoogte bent
  • Ticketverkoop
  • Statistieken en spelersprofielen
  • Nabeschouwingen met analyses
  • Standen en uitslagen

image