1. Vitesse vs KVC Westerlo helaas besloten; livestream beschikbaar

  Vitesse vs KVC Westerlo helaas besloten; livestream beschikbaar

  De oefenwedstrijd van Vitesse tegen KVC Westerlo moet komende vrijdag zonder publiek worden gespeeld. Het duel met de Belgische club zou aanvankelijk met toeschouwers worden afgewerkt, maar op last van de lokale autoriteiten moet de wedstrijd achter gesloten deuren plaatsvinden.

  - Lees verder
 2. Patrick Vroegh vertrekt na zeven Vitesse-jaren naar RKC Waalwijk

  Patrick Vroegh vertrekt na zeven Vitesse-jaren naar RKC Waalwijk

  Na zeven seizoenen komt er een einde aan het Vitesse-tijdperk van Patrick Vroegh. Er is met RKC Waalwijk overeenstemming bereikt over de transfer van de 22-jarige middenvelder, die voor drie jaar tekent in het Mandemakers Stadion. De speler uit Herwijnen bewandelt hiermee de omgekeerde weg van Melle Meulensteen, die juist het geel-blauw verruilde voor het geel-zwart.

  - Lees verder
 3. Vitesse trapt seizoen 2022|2023 af met zeven goals in Westervoort

  Vitesse trapt seizoen 2022|2023 af met zeven goals in Westervoort

  De kop is eraf; het seizoen 2022|2023 is officieus van start gegaan. Vitesse heeft de oefencampagne zaterdag afgetrapt met een 0-7 overwinning op de Westervoortse selectie, die bestond uit een afvaardiging van zowel AVW’66 als SC Westervoort. De Arnhemmers liepen razendsnel uit naar een 0-3 voorsprong en moesten uiteindelijk, ondanks veel kansen op meer, genoegen nemen met zeven goals op de teller.

  - Lees verder
 4. Melle Meulensteen is Vitessenaar tot medio 2026 (video)

  Melle Meulensteen is Vitessenaar tot medio 2026 (video)

  Melle Meulensteen mag zich officieel Vitessenaar noemen. De 22-jarige centrumverdediger komt over van RKC Waalwijk en ondertekent een vierjarig contract in Arnhem, tot de zomer van 2026. Meulensteen sluit per direct aan bij de selectie van trainer Thomas Letsch, waardoor hij vandaag (vrijdag) al op het trainingsveld te bewonderen is.

  - Lees verder
 5. Succesvolle Vitesse FIT editie voor werknemers van Prins Petfoods

  Succesvolle Vitesse FIT editie voor werknemers van Prins Petfoods

  Afgelopen maand is de eerste Vitesse FIT editie voor werknemers afgerond. Werknemers van partner Prins Petfoods hebben twaalf weken lang gewerkt aan een gezondere leefstijl. Dit programma bestond uit twaalf beweeg- en theoriesessies. Met als doel om vitalere werknemers te krijgen en teambuilding te vergroten.

  - Lees verder