Bied mee op de unieke KWF-shirts

Zondag 1 mei speelde Vitesse de traditionele KWF-wedstrijd tegen FC Utrecht. Er werd gespeeld in speciale shirts waarbij de naam KWF Kankerbestrijding op de voorkant van het shirt prijkte. Vanaf vandaag kun jij in het bezit komen van één van deze unieke shirts.

Hoofdsponsor Truphone maakt net als vorig seizoen het gebaar door het wedstrijdshirt voor deze speciale wedstrijd tegen FC Utrecht beschikbaar te stellen aan deze partner van Vitesse Betrokken. 

Wil jij één van deze unieke wedstrijdshirts hebben? Bied dan mee via Vitesse.nl/veiling. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker. Bieden kan tot en met vrijdag 6 mei, 16.00 uur. Er kan geboden worden op shirts van de wedstrijdselectie. Alle shirts zijn te vinden op Vitesse.nl/veiling.

Na het invullen van je gegevens en het plaatsen van het bod ontvang je een e-mail met daarin een bevestigingslink. Vergeet deze niet aan te klikken. Pas dan is jouw bod actief. De winnaars van de shirts krijgen een persoonlijke bevestiging van Vitesse als de veiling is gesloten.

KLIK EN BIED DIRECT OP ÉÉN VAN DE SHIRTS.

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen