Programma Vitesse Voetbal Academie

Er staan komend weekend weer een aantal mooie affiches op het programma. Zo neemt Vitesse O18 het zaterdag in een oefenwedstrijd op tegen de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch en speelt Vitesse O16 een oefenwedstrijd tegen het Duitse VFL Bochum O16. Onderstaand het volledige programma van de Vitesse Voetbal Academie voor aanstaande zaterdag.

Vitesse O18
Vitesse O18 kan zich na een nederlaag komend weekend herpakken. Het team van Patrick Ax neemt het zaterdag op tegen FC Den Bosch O18. Deze oefenwedstrijd wordt om 10.30 uur afgetrapt op Papendal.

Vitesse O16
Vorig weekend waren de mannen van Theo Janssen met maar liefst 9-0 te sterk voor Be Quick O17. Zaterdag spelen de Arnhemmers een internationale wedstrijd. Dan komen de leeftijdsgenoten van VFL Bochum op bezoek. De aftrap van het oefenduel is om 13.00 uur.

Vitesse O15
Afgelopen week was het team van de Brabantse oefenmeester te sterk voor FC Den Bosch O15. Zaterdag komen de talenten van Richard van der Lee komen in actie op het ‘Tournament of talent’ bij CSV Apeldoorn.

Vitesse O14
Na een ruime overwinning op FC Den Bosch O14, maakt ook Vitesse O14 zich op voor een toernooi. Zij reizen af naar Oosterhout, om deel te nemen aan het TSC International Tournament.

Vitesse O13
Het zijn drukke weken voor het team van Mitchel Jansen. Zij spelen dit weekend opnieuw een toernooi. Ook zij reizen af naar het ‘ Tournament of talent’ bij CSV Apeldoorn.

Vitesse O12
Afgelopen weekend speelde de equipe van Jos Dietrich het Marco van Ginkel toernooi. Daar haalden de twee teams van de Arnhemmers de derde en de zesde plek.  Komend weekend treedt Vitesse O12 aan op een toernooi bij VDL Maassluis.

Vitesse O11
Ook Vitesse O11 heeft een druk weekend. Zij spelen namelijk een driedaags toernooi in het Duitse Verl. Daar kruisen zij de degens met grote Europese ploegen.

Programma Vitesse Voetbal Academie | zaterdag 18 juni
Vitesse O18 vs FC Den Bosch O18 | 9.30 uur
Vitesse O16 vs VFL Bochum O16 | 11.45 uur
Vitesse O15 speelt een toernooi bij CSV Apeldoorn
Vitesse O14 speelt een toernooi bij TSC Oosterhout
Vitesse O13 speelt een toernooi bij CSV Apeldoorn
Vitesse O12 speelt een toernooi bij VDL Maassluit
Vitesse O11 speelt een (driedaags) toernooi in Verl