Het mooiste Vitesse-moment van Sonia

In het Mooiste Vitesse-moment krijgen seizoenkaarthouders van het seizoen 2022|2023 de kans om zijn of haar mooiste Vitesse-moment met ons te delen. Vandaag het bijzondere verhaal van Sonia, die terugkijkt op een prachtig moment na een bijzondere wedstrijd.

Sonia is op een speciale manier verbonden aan onze club. Haar moeder heeft zich ingezet als gastouder voor veteranen. En niet zomaar een veteraan, de heer Joe Mawdsley en zijn vrouw verbleven bij de moeder van Sonia. De heer Mawdsley is een bekende veteraan voor veel Vitessenaren, mede doordat hij vaak aanwezig was bij de jaarlijkse Airborne-wedstrijd.  

De heer Mawdsley keek altijd uit naar de Airborne-wedstrijd, ''Zijn hoogtepunt was de voetbalwedstrijd, hij kwam elk jaar met veel plezier naar Nederland.'' Na afloop van de editie in 2015 (1-0 winst op de Graafschap) ontving de heer Mawdsley de aanvoerdersband én wedstrijdshirt van captain Guram Kashia. Dit moment maakte de heer Mawdsley gelijk eén van de bekendste Airborne-veteranen. “Na de wedstrijd zijn de heer Mawdsely, mijn zus en ik naar het feest in het Supportershome gegaan. Dit was een erg mooi en bijzonder moment.''  

Tot op de dag van vandaag heeft Sonia contact met de familie van de heer Mawdsley. Speciaal voor haar Mooiste Vitesse-moment had zijn zoon, Graham, een bericht voor Sonia en Vitesse: ''I hope to see all of you in the stadium at some stage in the near future!'' 

Sonia is er weer bij. Toen. Nu. Voor Altijd. Ben jij erbij? Verleng nu je seizoenkaart!

Het Mooiste Vitesse-moment van Sonia is het tweede verhaal van een verhalenreeks. Lees hier ook het eerdere verhaal van Jelle.

image