Programma Vitesse Voetbal Academie

Terwijl het eerste team van Vitesse komend weekend zijn eerste training heeft, begint voor het grootste deel van de Academie na zondag een welverdiende vakantie. In het laatste weekend van het seizoen komen enkele Arnhemse jeugdteams nog in actie.

Vitesse O16
Het team van Theo Janssen maakt zich op voor een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven O16. Vorig weekend waren de pupillen van de geboren Arnhemmer met 1-0 te sterk voor de leeftijdsgenoten van VFL Bochum. De aftrap van het duel is zaterdag om 12.00 uur op Papendal.

Vitesse O15
Voor Vitesse O15 begint de vakantie iets later. Zij komen zondag eerst in actie op de BFC Talent Cup, waarna zij volgende week woensdag aantreden tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. De aftrap van het laatstgenoemde duel is om 17.00 uur op Papendal. 

Vitesse O14
Ook Vitesse O14 staat zaterdag een toernooi te wachten. Het team van Michael Jansen reist af naar Genemuiden om aan te treden op het Edel grass Toernooi. Zij nemen het hier onder andere op tegen AZ, FC Utrecht en Lechia Gdańsk. De Arnhemmers kunnen deze beker heroveren, nadat er in 2016 al eens eerder succes werd geboekt op dit toernooi. 

Vitesse O13
De equipe van Mitchel Jansen speelt komende zaterdag ook op de BFC Talent Cup. Zij gaan het in de poule opnemen BFC, Go Ahead Eagles en SC Heerenveen.  Om 10.00 uur is de aftrap van het eerste duel.

Vitesse O12
Naast Vitesse O15 en Vitesse O13 reist ook Vitesse O12 af naar Bussum voor de BFC Talent Cup. Daarmee zijn de Arnhemmers met maar liefst drie teams vertegenwoordigd op dit prestigieuze toernooi. De eerste wedstrijd staat om 10.00 uur op het programma. 

Programma Vitesse Voetbal Academie | 25 & 26 juni
Vitesse O16 – FC Eindhoven O16 | 12.00 uur
Vitesse O15 speelt de BFC Talent Cup
Vitesse O14 speelt het Edel Grass Toernooi
Vitesse O13 speelt de BFC Talent Cup
Vitesse O12 speelt de BFC Talent Cup