1. Eerste oefenwedstrijd vervroegd; kaartverkoop gestart

  Eerste oefenwedstrijd vervroegd; kaartverkoop gestart

  Vitesse speelt haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen op zaterdag 2 juli tegen de Westervoortse selectie, een combinatieteam van AVW’66 en SC Westervoort. Anders dan eerder is gecommuniceerd, wordt er om 16.30 uur (in plaats van 18.00 uur) afgetrapt op Sportpark Hamerden in Westervoort. Voor het eerst in jaren neemt Vitesse het weer op tegen een club uit de eigen regio.

  - Lees verder
 2. Overgang nieuw ticketingsysteem: huidige omgeving tussen 27 juni en 4 juli offline

  Overgang nieuw ticketingsysteem: huidige omgeving tussen 27 juni en 4 juli offline

  Vanaf maandag 4 juli gaat Vitesse gebruikmaken van een gloednieuwe ticketingomgeving, genaamd Tymes4. Vanwege de overgang van het oude naar het nieuwe systeem kunnen er tussen maandag 27 juni en maandag 4 juli (14.00 uur) geen seizoenkaarten besteld worden via de online omgeving of de stadionkassa. Wel is het mogelijk om via een formulier een seizoenkaartreservering aan te vragen. Dan neemt Fanservice zo snel mogelijk contact op.

  - Lees verder
 3. Programma Vitesse Voetbal Academie

  Programma Vitesse Voetbal Academie

  Terwijl het eerste team van Vitesse komend weekend zijn eerste training heeft, begint voor het grootste deel van de Academie na zondag een welverdiende vakantie. In het laatste weekend van het seizoen komen enkele Arnhemse jeugdteams nog in actie.

  - Lees verder