Parkeren

Het terrein van GelreDome biedt een ruim aantal parkeerplaatsen. Voor zowel supporters als sponsoren is er de unieke mogelijkheid om te parkeren vlakbij de ingang.

Op het parkeerterrein van GelreDome geldt éénrichtingsverkeer. Supporters die gebruikmaken van de ingangen H t/m R kunnen parkeren aan de Oost-zijde van het stadion. Hiervoor dien je aan te rijden via het Nijmeegseplein. Supporters die gebruik maken van de ingangen A t/m G, evenals de hoofdingang, kunnen parkeren aan de West-zijde. Deze is te bereiken door aan te rijden via de Batavierenweg, vanuit Elderveld of de Nelson Mandelabrug. Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van GelreDome van de West- naar de Oost-zijde te rijden of vice versa.

Parkeren mindervaliden
Aan alle zijden van het stadion zijn mindervalideparkeerplaatsen ingericht, waar met een Europese gehandicaptenparkeerkaart geparkeerd kan worden. Voor deze parkeerplaatsen is wél een parkeerkaart benodigd. Wilt u gebruik maken van deze parkeerplaatsen? Geef dit dan aan bij de parkeerregelaars bij het oprijden van het terrein. Zij wijzen u vervolgens door naar de juiste parkeerplaats. Eveneens is het mogelijk om personen af te zetten bij zowel de hoofd- als mindervaliden ingang, om daarna de auto te parkeren.

Voor seizoenkaarthouders zijn voor deze parkeerplaatsen ook seizoenparkeerkaarten beschikbaar. Je kunt deze bestellen via deze link of neem hiervoor contact op met Vitesse Fanservice.

Touringcars
Voor touringcars en bussen is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Touringcars dienen daarom van te voren aangemeld te worden via fanservice@vitesse.nl.

 

image

Openbaar vervoer

Als seizoenkaarthouder kan je vanaf tweeënhalf uur voor de wedstrijd op vertoon van je seizoenkaart gratis gebruikmaken van de speciale pendelbussen tussen Centraal Station Arnhem en GelreDome. Er worden weer extra pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf het centraal station van Arnhem en ook de overige lijnbussen in de regio (lijn 627, 643, 660 en 662) rijden weer.

Let op: in de bus is, conform de richtlijnen van de overheid, het dragen van een mondkapje verplicht. Wegens verwachte drukte adviseren wij jou om ruim op tijd te komen.

Parkeerkaarten

do. 26-05  20.00 Vitesse vs AZ Alkmaar BESTELLEN

Vitesse Fanservice

E: fanservice@vitesse.nl
T: 026 - 880 7337
WhatsApp: 06 - 82454276