HOOFDSPONSOR & PARTNERS VITESSE VOETBAL ACADEMIE

Vitesse is trots op haar hoofdsponsor en partners van de Vitesse Voetbal Academie. Zij sponsoren onze talenten en dragen bij aan de ontwikkeling van de spelers zodat zij ooit hun droom kunnen waarmaken: hun debuut maken in Vitesse 1. 

Hoofdsponsor: Cleanmat Trucks

Er zijn parallellen tussen Vitesse en Clean Mat Trucks. Beide organisaties proberen namelijk het hoogst haalbare te bereiken, en dat kan alleen als er topsport wordt bedreven. Dat betekent talenten ontwikkelen en begeleiden om uiteindelijk in een optimale teamsamenstelling te kunnen pieken. Iedere keer weer het uiterste van jezelf vragen met passie, bevlogenheid en plezier. Voor elkaar en met elkaar door het vuur willen gaan voor de maximale teamprestatie. Dat geldt niet alleen voor Vitesse, maar ook voor Cleanmat Trucks. Daarom ondersteunen wij de Vitesse Academie graag!

image

Rugsponsor: Koninklijke Burgers' Zoo

Samen de regio op de kaart zetten: Vitesse en Koninklijke Burgers’Zoo werken er door middel van een partnership aan om elkaar én de regio Arnhem op de best mogelijke manier te versterken. Dat doet men door middel van het organiseren van events, maar ook door het creëren van zichtbaarheid via verschillende manieren. Zo is Koninklijke Burgers’Zoo bij de Vitesse Voetbal Academie te vinden op de rug van het shirt. 

image

Partner: Waterontharder.com

Je onderscheiden door opvallende en verrassende dingen te doen. Dat is wat Waterontharder.com doet en waarmee de Vitesse Voetbal Academie zich wil tonen aan de tegenstander. Daardoor is het partnership van Vitesse met Waterontharder.com een ijzersterke combinatie. Tevens willen beide partijen het publiek op een aansprekende manier kennis laten met hun product.

image