PODIUM VOOR BUSINESS!

Als emotie érgens wordt gedeeld, is het wel rond voetbal. In het stadion, op het veld, op de tribunes en daarbuiten. Voor, tijdens en na elke wedstrijd. Opwinding, spanning en ontlading zorgen voor verbinding. Juist op dat punt liggen unieke kansen voor partners en leden van de Business Club Vitesse-GelreDome! Zij benutten Vitesse als versterker en versneller voor hun business. Samen genieten van voetbal, ontmoeten en netwerken. Maar ook laden van naamsbekendheid, zichtbaarheid en profiteren van innovaties; het zijn de exclusieve voorrechten die al onze businesspartners vooruithelpen.

Wat zijn uw ambities?

Ik wil mijn netwerk uitbouwen - Wilt u in een ontspannen sfeer uw zakelijke netwerk uitbouwen? De Business Club Vitesse-GelreDome is een bijzondere club, hier treft u grote bedrijven en organisaties, kleine zelfstandige ondernemers en MKB-ers. Wij passen allemaal bij elkaar door de verbindende liefde voor voetbal en Vitesse in het bijzonder. 

Ik wil mijn naamsbekendheid vergroten - Is uw doelstelling om uw naamsbekendheid te vergroten? Vitesse biedt diverse mogelijkheden om zichtbaarheid onder uw doelgroep te vergroten. Van LED-boarding tijdens thuiswedstrijden in GelreDome, een vermelding als wedstrijd- of balsponsor, online banners tot aan zichtbaarheid op onze trainingsaccommodatie op Papendal.

Ik wil meer omzet - Merkactivatie en acties om directe omzet te realiseren behoren ook tot de mogelijkheden. Daag onze mensen uit om mee te denken hoe Vitesse u kan helpen bij het realiseren van meer omzet voor uw organisatie.

Met creatieve opties voor samenwerking wordt Vitesse aantrekkelijker voor steeds meer ondernemers. Vitesse helpt doelstellingen te halen en biedt ondernemers de mogelijkheid om relaties te ontvangen tijdens thuiswedstrijden. Maar biedt ook een platform om nieuwe relaties te ontmoeten bij de activiteiten van de business club. Wat zijn uw ambities? Laat het ons weten.

De mogelijkheden zijn eindeloos

 

image image
image

Hans Polman over de samenwerking met Vitesse

imagePolman Opticiens is een bedrijf met vier filialen rondom Arnhem en is business club-lid van Vitesse. Met de visie 'Beter zien, is beter presteren' wil het bedrijf de gehele business club voorzien van de juiste oogzorg. Hans Polman: 'Hoe beter je ziet, hoe beter je kan presteren en daar willen wij graag alle business club-leden mee helpen.'

Polman: 'Ik ben opgegroeid met Vitesse. Vanaf mijn jeugd heb ik al een echt geel-zwart hart. Dat hoort echt bij de opvoeding.' Elke thuiswedstrijd wordt bekeken vanaf de business tribune en ook bij de belangrijke Bekerfinale in De Kuip was Polman aanwezig. 'Het moment dat Ricky het tweede doelpunt maakte, wist ik het. Dit gaat niet meer fout. Wij winnen nu de eerste grote prijs in de geschiedenis van Vitesse. Prachtig.'

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1. Tijdens onze eerste kennismaking leren wij graag uw bedrijf en doelstellingen kennen. Wat wilt u bereiken en wat zijn uw wensen? Op basis hiervan maken wij een voorstel op maat om uw ambities te realiseren.

Stap 2. Zodra onze samenwerking kan starten gaan onze medewerkers aan de slag om bijvoorbeeld uw wedstrijdkaarten in orde maken, uw boarding op te maken of u te introduceren tijdens een van onze business evenementen.

Stap 3. Indien alles naar tevredenheid is kunt u genieten van een spannende wedstrijd of een goed gesprek met andere leden van de Business Club Vitesse-GelreDome. Onze medewerkers doen er echt alles aan om uw ambities te realiseren.

Stap 4. Onze medewerkers denken bovendien graag mee over eventuele andere creatieve oplossingen en denkrichtingen. Zo bouwen wij samen aan een sterke sportieve samenwerking!

Neem contact op met Vitesse

Waar kunnen wij mee helpen?

Waarom Vitesse?

✓ Groot regionaal én landelijk bereik

✓ Mogelijkheden voor grote en kleine(re) bedrijven

✓ Professionele organisatie die met u meedenkt

✓ Actief zakelijk netwerk

✓ Wij helpen uw doelstellingen realiseren

Stuur mij meer informatie

image