Vitesse en Connexxion hebben de samenwerking, die al vanaf 1998 bestaat, verlengd en geïntensiveerd. Daarmee wordt Connexxion officieel partner van Vitesse. Het gratis busvervoer voor Vitesse-seizoenkaarthouders rondom thuiswedstrijden blijft gehandhaafd. Het partnership is getekend voor twee seizoenen.

Al sinds de opening van GelreDome in 1998 verzorgen Vitesse en Connexxion (in de beginjaren Oostnet) gratis busvervoer rondom de thuiswedstrijden. Vanaf dit seizoen is Connexxion officieel partner van Vitesse. Door deze intensivering is het gratis busvervoer voor seizoenkaarthouders gecontinueerd en wordt Connexxion de komende seizoenen meer zichtbaar.

image

Algemeen directeur Juul van Hout van Hermes, waar Connexxion onderdeel van is, vertelt over de samenwerking: “Al jarenlang reizen duizenden supporters veilig en comfortabel gratis van huis naar GelreDome om Vitesse te zien spelen. We zijn er trots op nu ook officieel partner te zijn en daarmee nog meer zichtbaar voor het grote publiek.”

De samenwerking werd maandagochtend 2 september 2013 in stijl beklonken. In één van de nieuwe bussen van Connexxion reisde het gezelschap van Papendal naar GelreDome. Onderweg werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Op het stadionterrein werd een groepsfoto gemaakt van de directeuren, de bus en stadion GelreDome.

image 

Klik op de afbeelding om direct naar www.connexxion.nl te gaan.

image

image